Combat Archery tag är en fartfylld och spännande upplevelse för hela familjen, kompisgänget eller för företagsfesten. Vi spelar Combat Archery Tag i våra storstäder Stockholm, Göteborg och Malmö varje vecka men kan såklart även komma ut till dig som bor på andra orter. Combat Archery Tag handlar om att ta fram din inre krigare och tillsammans med dina lagspelare se till att bli det vinnande laget. Spelreglerna är simpla, med hjälp av pil och båge handlar det om att vara det lag som först skjuter ner sina anfallande motståndare. Är du snabbtänkt, pricksäker eller strategisk lagd, då kommer du att lyckas bra i spelet och dina motståndare får se upp.

Aktivitet till födelsedagskalaset, företagsfesten, möhippan eller svensexan? Anledningarna kan vara många men svaret är enkelt, Combat Archery Tag! Detta är den perfekta aktiviteten för dig som inte blundar för varken utmaningar eller pulshöjande aktiviteter.
Combat Archery Tag är den perfekta aktiviteten för exempelvis företag som vill skapa gemenskap, tillförlitlighet och en tydlig kommunikation mellan sina arbetskamrater. Vem har aldrig drömt om att få skjuta chefen eller kompisarna med en pil helt utan konsekvenser? Vi spelar Combat Archery Tag i Stockholm, Göteborg och Malmö men kan självklart även ta oss ut till er var ni än befinner er.

Vi på Best event jobbar för att du och ditt sällskap ska få ut så mycket som möjligt av ditt besök hos oss. Ligger våra anläggningar för långt borta? Inga problem alls, vi kommer mer än gärna till er och sätter upp en fartfylld och rolig spelplan med Combat Archery Tag. Vi ser till att jobba för att alla era önskemål ska bli uppfyllda, stora som små. Vår målsättning är att ge våra kunder en händelserik och minnesvärd dag fylld av spänning och fart.

Vi rekommenderar att man är minst tio stycken med fem spelare i varje lag men det fungerar med så lågt som sex deltagare. Oavsett hur många ni är som vill delta ser vi till att skapa ett spelupplägg som passar just era behov och önskemål. Det är självklart även möjligt att vara många fler spelar och vi skapar då flera små lag som turas om att tävla mot varandra. Combat Archery är även härlig åskådarsport. Variationerna är många och möjligheterna likaså.

seb2
lekia
hm
sweco
kpmg
cdon
axis communcation ab
ahlsell
inwido
atlas copco

© 2016 Bestevent.se. Alla rättigheter förbehållna Innehar F-skattsedel