ÖPPEN FÖR BOKNINGAR

COMBAT ARCHERY TAG

  • 50% rabatt vid bokning av Bubble Ball
  • Över 30 000 har spelat med oss
  • Vi kommer till er!

Lindarängsvägen 7, Stockholm, SE

Combat ArcheryTag

Om Combat Archery Tag

Combat Archery tag är en fartfylld och spännande upplevelse för hela familjen, kompisgänget eller för företagsfesten. Vi spelar Combat Archery Tag i våra storstäder Stockholm, Göteborg och Malmö varje vecka men kan såklart även komma ut till dig som bor på andra orter. Combat Archery Tag handlar om att ta fram din inre krigare och tillsammans med dina lagspelare se till att bli det vinnande laget. Spelreglerna är simpla, med hjälp av pil och båge handlar det om att vara det lag som först skjuter ner sina anfallande motståndare. Är du snabbtänkt, pricksäker eller strategisk lagd, då kommer du att lyckas bra i spelet och dina motståndare får se upp.

Combat Archery Tag passar alla event

Aktivitet till födelsedagskalaset, företagsfesten, möhippan eller svensexan? Anledningarna kan vara många men svaret är enkelt, Combat Archery Tag! Detta är den perfekta aktiviteten för dig som inte blundar för varken utmaningar eller pulshöjande aktiviteter.
Combat Archery Tag är den perfekta aktiviteten för exempelvis företag som vill skapa gemenskap, tillförlitlighet och en tydlig kommunikation mellan sina arbetskamrater. Vem har aldrig drömt om att få skjuta chefen eller kompisarna med en pil helt utan konsekvenser? Vi spelar Combat Archery Tag i Stockholm, Göteborg och Malmö men kan självklart även ta oss ut till er var ni än befinner er.

Best event står för planeringen

Vi på Best event jobbar för att du och ditt sällskap ska få ut så mycket som möjligt av ditt besök hos oss. Ligger våra anläggningar för långt borta? Inga problem alls, vi kommer mer än gärna till er och sätter upp en fartfylld och rolig spelplan med Combat Archery Tag. Vi ser till att jobba för att alla era önskemål ska bli uppfyllda, stora som små. Vår målsättning är att ge våra kunder en händelserik och minnesvärd dag fylld av spänning och fart.

Antal deltagare

Vi rekommenderar att man är minst tio stycken med fem spelare i varje lag men det fungerar med så lågt som sex deltagare. Oavsett hur många ni är som vill delta ser vi till att skapa ett spelupplägg som passar just era behov och önskemål. Det är självklart även möjligt att vara många fler spelar och vi skapar då flera små lag som turas om att tävla mot varandra. Combat Archery är även härlig åskådarsport. Variationerna är många och möjligheterna likaså.

Referenserkunder

Eva Toving

"Tack för en oförglömlig möhippa, det var jobbigare än vi trodde, men vi har aldrig skrattat så mycket"

Johan Erisson

"Vi hade vår kickoff på Gärdet för 120 personer och var väldigt nöjda med hela eventet, bra planering och lagom med aktiviteter under dagen "

Yosef Ibrahim

"Tack för att ni förgyllde vår svensexa och satte brudgummen i fokus."

Pia Olofsson

"Professionell personal från bokning till aktivitet, rekommenderas starkt"

seb2
lekia
hm
sweco
kpmg
cdon
axis communcation ab
ahlsell
inwido
atlas copco

Kontakta oss

Lindarängsvägen 7, Stockholm
Telefon: +46 (0) 763 366 800
E-post: [email protected]

 

Best events kontor

Våra kontor finns i Stockholm, Malmö, Göteborg, Karlstad och Umeå. Vilket ger oss möjlighet att erbjuda Bubble football i nästan hela landet.

© 2016 Bestevent.se. Alla rättigheter förbehållna Innehar F-skattsedel